About More Interior Designs

Interieur vanuit interactie

Hi,

Ik ben Aniek de Bone, ik ben opgegroeid in een dorp dichtbij Deventer en kom uit een gezin waar het ‘s avonds tijdens het eten vaak over bouwprojecten ging. Onbewust is hier mijn interesse en liefde voor interieur, bouwprojecten en het zelf creëren van een thuis ontstaan.

Meerdere jaren heb ik in het buitenland gewoond, waar ik veel inspiratie heb opgedaan, gezien heb hoe iedereen een thuis anders invult en mijn ruimdenkendheid is gegroeid. Na vele avonturen kreeg ik behoefte aan een eigen thuis. Inmiddels ben ik gesetteld in Utrecht waar ik samen met mijn vriend en zoontje van twee jaar woon in een jaren 30 woning die wij zelf hebben verbouwd.

Liefde voor architectuur, design, interieur, verschillende materialen en texturen en een behoefte aan uitdaging en avontuur zijn de basis ingrediënten van Moor Interior Design. De nuchterheid die ik van jongs af aan heb meegekregen neem ik mee in mijn ontwerpen. Daarbij houd ik ervan om te kunnen ontzorgen, mensen te triggeren om buiten kaders te (durven) denken en omgevingen te creëren die op functioneel en esthetisch gebied kloppen. Geen showkamer, gekopieerd vanuit een magazine of een populaire woonstijl, maar een interieur dat mooi en bruikbaar is en waar het woonplezier voorop staat.

Het is dan ook mijn missie om doordachte interieurontwerpen te maken die mooi en leefbaar zijn en waar woonplezier voorop staat!

Met liefde heb ik mijzelf én Moor Interior Design aan jou voorgesteld. Ik hoop dat ik binnenkort kennis mag maken met jou.

– Aniek de Bone 

Logo Wit Moor Interior Design