Basis Interieurontwerp

Hebben jullie een woning gekocht en willen jullie het nieuwe huis betrekken met een doordacht interieurontwerp op zak? Of staat er een verbouwing van de huidige woning op de planning? Maar komt het er niet van, omdat het lastig is waar te beginnen? Twijfels over een uitbouw of nieuwe keuken? Met het Basis Interieurontwerp werk ik met jullie samen van brainstormfase tot aan het definitieve ontwerp.

Alle basis onderdelen die komen kijken bij het bepalen van een interieur dat aansluit op jullie woonwensen en eisen komen aan bod. Ik daag jullie uit om buiten kaders te denken. Zo ontstaat er een ontwerp waar je zelf misschien niet op zou komen, maar wat wel helemaal bij jullie past.

Na afloop van onze samenwerking weet je voor welke uitbouw jullie kiezen, welke indeling het beste aanvoelt, een overzicht van nieuwe meubels en voor welke kleuren en materialen gekozen gaat worden. De twijfels die opkomen tijdens bezoeken aan woonboulevards zijn verleden tijd. Met een doordacht plan weet jij de items zo te kiezen!

De reis naar jullie droominterieur start op het moment dat wij beginnen. Het is mijn doel dat jullie na afloop van onze samenwerking met een goed gevoel en zonder twijfels de meubels kunnen aanschaffen, de verfkleuren weten te benoemen en wanneer jullie het schilderwerk uitbesteden, het plan zo overgedragen kan worden aan vakmensen. Want het Basis Interieurontwerp geeft jullie het vertrouwen, zodat er ook ruimte is om tijdens de realisatie te genieten.

Werkwijze:

Als we dit leuke en spannende traject samen aangaan dan vind ik het fijn om zo vroeg mogelijk in dit traject ingeschakeld te worden. Zowel bij nieuwbouw als verbouw is het noodzakelijk om in een vroeg stadium al de juiste keuzes te maken. Hoe eerder hoe beter! Via de oranje button onderaan deze pagina kun je mij mailen en neem ik vervolgens z.s.m. contact met je op.

Gedurende het traject hebben wij in elk geval voorafgaand en na afloop van elke fase een overleg.

Voorbereidingsfase
* Intake
* Inventarisatie woonwensen en eisen
* Ruimtelijke studie

Tussenfase
* Indelingsontwerpen 2D in zwart/wit
* Sfeerbepaling

Eindfase
* Kleur- en materialisatie
* Meubel- en armaturenadvies

Goed om te weten:
* Investering v.a. €1875,-
* Prijs is inclusief 21% BTW.
* Via de oranje button hieronder mail je mij. Ik neem vervolgens z.s.m. contact met je op.

Zorgeloos verbouwen
Wil je graag dat Moor Interior Design met je mee blijft denken tijdens de uitvoeringsfase? Dat is zeker mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

IMG_7011
Logo Wit Moor Interior Design