Totaal Interieurontwerp

Staat er een verbouwing op de planning? En hebben jullie behoefte aan een doordacht interieurontwerp dat mooi en leefbaar is? En wil je met een totaalplan op zak beginnen met de verbouwing? Dan ben ik er voor je!

Als interieurontwerper vind ik het geweldig om te kunnen ontzorgen en je uit te dagen om buiten kaders te denken. Wil jij geen kopie van een showroom of een woonmagazine interieur? Maar een interieur dat klopt op functioneel en esthetisch gebied en waar jullie woonplezier voorop staat? Dan is Totaal interieurontwerp perfect voor jullie!

Ik help jullie door middel van een totaal interieurontwerp waarbij wij samen toewerken naar het gewenste eindresultaat. Tijdens dit traject ontzorg en begeleid ik jullie en gaan we samen een geweldig avontuur aan.

De reis naar jullie droomwoning start al op het moment dat wij beginnen! Het is mijn doel dat jullie met een positief gevoel terugkijken op de verbouwing, zelfs in stressvolle tijden. Want met het totaal interieurontwerp op zak gaan jullie vol vertrouwen de verbouwing in.

Werkwijze

Als we dit leuke en spannende traject samen aangaan dan vind ik het fijn om zo vroeg mogelijk in dit traject ingeschakeld te worden. Zowel bij nieuwbouw als verbouw is het noodzakelijk om in een vroeg stadium al de juiste keuzes te maken. Hoe eerder hoe beter! Via de oranje button onderaan deze pagina kun je mij mailen en neem ik vervolgens z.s.m. contact met je op.

Gedurende het traject hebben wij in elk geval voorafgaand en na afloop van elke fase een overleg.

Voorbereidingsfase
* Intake
* Inventarisatie van woonwensen en eisen
* Ruimtelijke studie

Tussenfase
* Indelingsontwerpen 2D in zwart/wit
* Sfeerbepaling
* Maatwerk ontwerpen
* Verlichtingsplan

Eindfase
* Kleur- en materialisatie
* Meubel- en armaturenadvies
* 3D aanzichten

Goed om te weten
* Investering v.a. €3275-,
* Prijs is inclusief 21% BTW.
* Via de oranje button hieronder mail je mij. Ik neem vervolgens z.s.m. contact met je op.

Zorgeloos verbouwen
Wil je graag dat Moor Interior Design met je mee blijft denken tijdens de uitvoeringsfase? Dat is zeker mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden.

rotanlamp en boek
Logo Wit Moor Interior Design